Chef gezocht

Abrazo Hillegersberg

Wie zijn wij?

Abrazo Hillegersberg

  • Een leuke brasserie op een van de mooiste plekken van Rotterdam met een groot terras dat uitzicht heeft op de Bergse plas.
  • We hebben een gezellig en enthousiast team met verschillende leeftijd categorieën
  • We zijn iedere dag geopend van 08:30 tot 23:00
  • De menukaart is zeer gevarieerd, we serveren ontbijt, lunch, diner en borrelhapjes.

Wat bieden wij

  • Fulltime/ Parttime: 38/32 uur
  • Salaris op basis van ons eigen loonhuis, gebaseerd op leeftijd en/of ervaring plus fooi.
  • Vakantiegeld en reiskostenvergoeding vanaf 15 km
  • Een fulltime dienstverband met afwisselende werkzaamheden en veel verantwoordelijkheden (32 uur is ook mogelijk)
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar
  • Variabele werktijden: dagdiensten, avonddiensten en weekenddiensten
  • 20% personeelskorting
  • Een werkomgeving om jezelf te blijven ontwikkelen, met diverse mogelijkheden tot het volgen van trainingen, workshops en opleidingen.

Wie zoeken wij

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding (minimaal niveau 3)-
  • Je hebt ervaring met het aansturen van collega's in de keuken
  • Je hebt ervaring m.b.t bestellen van producten
  • Je bent stressbestendig, flexibel en kunt goed werken in een team
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en je kunt mensen motiveren, stimuleren, inspireren en coachen
  • Je hebt kennis van hygiëne voorschriften (HACCP)
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent professioneel, klantgericht en kwaliteitsbewust.

Jouw verantwoordelijkheben

  • Het coördineren/regelen van de uitvoering van de werkzaamheden, zodat deze op dusdanige wijze worden uitgevoerd dat de kwaliteit, service en continuïteit worden gewaarborgd
  • Het ontwikkelen van recepturen maken, een nieuwe kaart opstellen en het calculeren van (nieuwe) gerechten.
  • Bestellen van producten
  • Vergelijken van prijzen van producten in de markt

  • Leidinggeven aan collega’s en leerlingen door het toewijzen van werkzaamheden en het geven van aanwijzingen en instructies
  • Bijdragen/ input leveren aan wijzigingen van de menukaart en aan de ontwikkeling van recepturen e.d
  • Gereed (laten) maken van bestellingen door het uitvoeren van a la minute-kookwerkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgestelde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie
  • Naleven van de hygiëne voorschriften
  • Signaleren van bijzonderheden/mankementen en deze melden aan de bedrijfsleider en het management

WORDT JIJ ONZE NIEUWE CHEF?

Vul hieronder het formulier in met je gegevens en je motivatie. Wij zullen dit zorgvuldig behandelen en je z.s.m voorzien van antwoord.