(Chef-)Kok / Zelfstandig werkend kok voor 38 uur per week.

Wie zijn wij?

  • Een leuke brasserie op een van de mooiste plekken van Rotterdam met een groot terras dat uitzicht heeft op de Bergse plas.
  • We hebben een gezellig en enthousiast team met verschillende leeftijd categorieën
  • We zijn iedere dag geopend van 08:30 tot 23:00
  • De menukaart is zeer gevarieerd, we serveren ontbijt, lunch, diner en borrelhapjes.

Wat bieden wij?

  • Dienstverband: Fulltime (38 uur) of Parttime (32 uur) – afhankelijk van jouw voorkeur.
  • Salaris: Concurrerend salaris op basis van ons eigen loonhuis, afhankelijk van leeftijd en ervaring, plus een deel van de fooi.
  • Vakantiegeld & Verlof: 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar.
  • Reiskostenvergoeding: Vanaf 15 km.
  • Variabele werktijden: Flexibele dag-, avond- en weekenddiensten.
  • Personeelskorting: 20% korting op alles wat onze brasserie te bieden heeft.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Een omgeving waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen met diverse trainingen, workshops en opleidingen.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding (minimaal niveau 3)-
  • Je hebt ervaring met het aansturen van collega’s in de keuken
  • Je hebt ervaring m.b.t bestellen van producten
  • Je bent stressbestendig, flexibel en kunt goed werken in een team
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en je kunt mensen motiveren, stimuleren, inspireren en coachen
  • Je hebt kennis van hygiëne voorschriften (HACCP)
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent professioneel, klantgericht en kwaliteitsbewust.

Jouw verantwoordelijkheden

  • Het coördineren/regelen van de uitvoering van de werkzaamheden, zodat deze op dusdanige wijze worden uitgevoerd dat de kwaliteit, service en continuïteit worden gewaarborgd
  • Het ontwikkelen van recepturen maken, een nieuwe kaart opstellen en het calculeren van (nieuwe) gerechten.
  • Bestellen van producten
  • Vergelijken van prijzen van producten in de markt
  • Leidinggeven aan collega’s en leerlingen door het toewijzen van werkzaamheden en het geven van aanwijzingen en instructies
  • Bijdragen/ input leveren aan wijzigingen van de menukaart en aan de ontwikkeling van recepturen e.d
  • Gereed (laten) maken van bestellingen door het uitvoeren van a la minute-kookwerkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgestelde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie
  • Naleven van de hygiëne voorschriften
  • Signaleren van bijzonderheden/mankementen en deze melden aan de bedrijfsleider en het management

Wordt jij de nieuwe ster in de keuken?

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Winkelmandje