Wie zijn wij?
- Een leuke brasserie op een van de mooiste plekken van Rotterdam met een groot terras dat uitzicht heeft op de Bergse plas.
- We hebben een gezellig en enthousiast team met verschillende leeftijd categorieën
- We zijn iedere dag geopend van 08:30 tot 23:00
- De menukaart is zeer gevarieerd, we serveren ontbijt, lunch, diner en borrelhapjes.
Wat bieden wij?
- Dienstverband: Fulltime (38 uur) of Parttime (32 uur) – afhankelijk van jouw voorkeur.
- Salaris: Concurrerend salaris op basis van ons eigen loonhuis, afhankelijk van leeftijd en ervaring, plus een deel van de fooi.
- Vakantiegeld & Verlof: 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar.
- Reiskostenvergoeding: Vanaf 15 km.
- Variabele werktijden: Flexibele dag-, avond- en weekenddiensten.
- Personeelskorting: 20% korting op alles wat onze brasserie te bieden heeft.
- Ontwikkelingsmogelijkheden: Een omgeving waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen met diverse trainingen, workshops en opleidingen.
Wie zoeken wij?
- Je hebt een afgeronde koksopleiding (minimaal niveau 3)-
- Je hebt ervaring met het aansturen van collega’s in de keuken
- Je hebt ervaring m.b.t bestellen van producten
- Je bent stressbestendig, flexibel en kunt goed werken in een team
- Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en je kunt mensen motiveren, stimuleren, inspireren en coachen
- Je hebt kennis van hygiëne voorschriften (HACCP)
- Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
- Je bent professioneel, klantgericht en kwaliteitsbewust.
Jouw verantwoordelijkheden
- Het coördineren/regelen van de uitvoering van de werkzaamheden, zodat deze op dusdanige wijze worden uitgevoerd dat de kwaliteit, service en continuïteit worden gewaarborgd
- Het ontwikkelen van recepturen maken, een nieuwe kaart opstellen en het calculeren van (nieuwe) gerechten.
- Bestellen van producten
- Vergelijken van prijzen van producten in de markt
- Leidinggeven aan collega’s en leerlingen door het toewijzen van werkzaamheden en het geven van aanwijzingen en instructies
- Bijdragen/ input leveren aan wijzigingen van de menukaart en aan de ontwikkeling van recepturen e.d
- Gereed (laten) maken van bestellingen door het uitvoeren van a la minute-kookwerkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgestelde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie
- Naleven van de hygiëne voorschriften
- Signaleren van bijzonderheden/mankementen en deze melden aan de bedrijfsleider en het management